Wij zijn van 25/12/2023 t.e.m. 07/01/2024 gesloten.
Ook op 22/12 zijn we niet aanwezig wegens inzet bouwverlof/teambuilding.

Opleiding Asbest

Asbest eenvoudige handelingen

Bij BE-Consult richten we regelmatig een opleiding asbest in en eenvoudige handelingen om dit te verwijderen. U mag dat namelijk niet zomaar zelf doen aangezien het gaat om zeer gevaarlijke stoffen. Onze lesgevers hebben al heel wat jaren ervaring en beantwoorden met veel plezier al uw vragen.

6 talen

Fysiek en online

Klanttevredenheid van 9/10

+23 jaar ervaring

asbest plaat

Kenmerken

  • Voor werknemers die aan de risico’s van asbest worden blootgesteld
  • Deze opleiding kan ook online van thuis uit gevolgd worden
  • Beschikbaar in meerdere talen: Pools, Roemeens,…
  • Erkende attesten

Wat omvat de opleiding asbest?

De opleiding over eenvoudige handelingen met asbest uit één onderdeel. Gedurende acht uur krijgt u uitleg over de belangrijkste theorie. Praktijk komt tijdens de cursus niet aan bod. Wanneer u slaagt voor het examen van de opleiding, ontvangt u een attest dat een jaar geldig is. Na dat jaar is het verplicht om opnieuw bijscholing te volgen. Op die manier frist u niet alleen uw kennis op, maar leert u tijdens de opleiding ook heel wat nieuwe manieren om op een veilige manier de eenvoudige handelingen met asbest uit te voeren. Zoekt u eerder iemand om een asbestanalyse bij u thuis uit te voeren? Of heeft u vragen over hoe een asbestinventarisatie werkt? Ook dan bent u bij BE-Consult in Geel welkom.

asbest plaat

Inschrijven op open kalender

Asbest eenvoudige handelingen

€205

Asbest eenvoudige handelingen – online

€205

Asbest eenvoudige handelingen – Pools

€250

Asbest eenvoudige handelingen – Roemeens

€250

Kom nog meer te weten over onze cursussen

Is de opleiding asbest eenvoudige handelingen toch niet helemaal wat u zoekt? Neem dan zeker contact met ons op en we helpen u snel met het vinden van de juiste cursus. Zo hebben we bijvoorbeeld de bekende VCA-cursus die zeker niet kan ontbreken in ons aanbod. Ook de opleidingen rond intern transport bieden we regelmatig aan. U kan ons altijd bellen op het nummer +32 (0)14/56 32 41 of een e-mail sturen naar info@be-consult.be voor meer informatie.