Asbestanalyses

Je hebt en staal en wil zo snel als mogelijk weten of het al dan niet asbest bevat? Geen enkel probleem, voor asbestanalyses ben je bij ons aan het juiste adres!

BE-Consult is jouw partner voor het onderzoeken van asbest. Ons laboratorium is volledig ingericht voor de analyses van materialen op asbest. En we bezorgen u het resultaat van de analyse(s) binnen de 3 werkdagen.

Erkend laboratoria voor asbestanalyses

Daarnaast beschikken wij over een erkenning Groep 6: Laboratoria erkend voor identificatie van asbest in materialen. Zo zijn wij erkend voor de uitvoering van onze asbestanalyses door de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid Arbeid en Sociaal Overleg (FOD WASO). We mogen bijgevolg verdachte materialen analyseren om de aanwezigheid van asbest vast te stellen door middel van polarisatiemicroscopie en dispersiekleuring (PLM). PLM is een interessante onderzoeksmethode, aangezien deze op een snelle en betrouwbare wijze uitsluitsel geeft over de aanwezigheid van asbest.

Tarieven

De prijs voor analyse identificatie asbest van enkelvoudige materiaalmonster bedraagt € 40,00 excl. BTW / stuk (€ 48,40 incl. BTW).

Ga je aan de slag als ADI (asbestdeskundige) en ben je op zoek naar een erkend laboratorium voor het uitvoeren van asbestanalyses? Contacteer ons dan snel via mail voor een aangepaste offerte .

Aanvraagformulier asbestanalyses

Wij voeren asbestanalyses uit in eigen beheer.

Bekijk de drop-off boxen voor jouw asbest stalen.

Vredelaan 14 Houthalen

Herestraat 20 Zonhoven

Emiel van Dorenlaan 50 Genk

Rothstraat 50 Diest

Winkelomseheide 184 Geel

Tieblokkenlaan 8 Turnhout

Ernest-Claesstraat 44 Zichem

Hoek Schonendonk en Klapvekens 1 Herentals.

Heb je meer informatie nodig of een offerte op maat?