VCA Certificaat – Alles Wat Je Moet Weten

Het behalen van een VCA-certificaat is nu essentieel in veel bedrijfstakken. BE-Consult ondersteunt u van begin tot eind om dit waardevol certificaat te behalen én te behouden. Zo opent u de deur naar waardevolle opdrachten voor uw onderneming.

VCA is een managementsysteem dat tot doel heeft om de veiligheid in uw bedrijf te optimaliseren. Het VCA certificaat wordt ook wel “veiligheid voor iedereen” genoemd. Dit komt omdat het niet enkel gaat over bouwen, maar ook over bijvoorbeeld logistiek, schoonmaak. VCA certificering is in vele sectoren zelfs een vereiste geworden om in onderaanneming te kunnen werken.

Ondersteuning van begin tot eind : BE-Consult staat graag voor u klaar met advies en begeleiding bij elk soort VCA certificeringstraject. We beschikken over een ruime ervaring op het gebied van veiligheid en helpen u dan ook graag verder met al uw vragen rondom het behalen of behoud van een VCA certificaat. Daarnaast zijn we transparant over de kosten die gemoeid zijn met het aanvragen of behalen van een VCA certificaat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u rekenen op optimale doorlooptijden. Bekijk zeker ons aanbod VCA opleidingen & examens

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Wij helpen u graag verder!