Wij zijn van 25/12/2023 t.e.m. 07/01/2024 gesloten.
Ook op 22/12 zijn we niet aanwezig wegens inzet bouwverlof/teambuilding.

Opleiding VCA (basisveiligheid)

VCA (basisveiligheid)

Het volgen van een opleiding VCA (basisveiligheid) is van groot belang om op een veilige manier aan het werk te gaan. Bij BE-Consult in Geel bieden we daarom verschillende opleidingen aan. Die kan u zowel online als op locatie volgen. Op die manier krijgt u als operationele medewerker een beter veiligheidsbewustzijn tijdens het werk.

6 talen

Fysiek en online

Klanttevredenheid van 9/10

+23 jaar ervaring

opleiding vca

Opleiding VCA Basis

  • Een VCA-diploma wordt vrijwel altijd geëist door opdrachtgevers. Dit voor alle medewerkers zoals arbeiders, ploegbazen en meestergasten.
  • Voor de basisopleiding leert u gedurende acht uur de belangrijkste theorie. Op het einde van de VCA-cursus legt u een examen af. Wanneer u slaagt voor de opleiding over basisveiligheid, krijgt u snel het VCA-attest in de bus.
  • Deze opleiding kan ook online van thuis uit gevolgd worden
  • Beschikbaar in het Nederlands, Engels, Arabisch, Oekraïens, Pools en Roemeens.
  • Inclusief examen en veiligheidscertificaat

Opleiding VCA VOL

  • Bent u een operationeel leidinggevende of zelfstandige ondernemer die voor een aannemer gaat werken? Dan heeft u wellicht een VCA VOL-opleiding nodig. Dat is namelijk een goede aanvulling op de kennis die u heeft opgedaan tijdens de basis VCA-cursus. Het afronden van die basisopleiding is een vereiste om aan de VCA VOL-opleiding deel te nemen. Dankzij de gespecialiseerde cursus leert u omgaan met gevaarlijke stoffen en wordt u zich meer bewust van gezond werken. Die kennis is niet alleen belangrijk voor uzelf, maar ook voor diegene aan wie u leidinggeeft. Om zeker te zijn dat u de leerstof goed hebt begrepen, volgt er steeds een VCA-examen
  • Deze opleiding kan ook online van thuis uit gevolgd worden
  • Inclusief examen en veiligheidscertificaat
asbest plaat

Inschrijven op open kalender

VCA Basis

€180

VCA Basis – Arabisch

€350

VCA Basis – Engels

€300

VCA Basis – Oekraïens

€350

VCA Basis – Pools

€250

VCA Basis – Roemeens

€250

VCA Basis – Online

€180

VCA VOL (2-daagse opleiding)

€305

VCA VOL – Online (2-daagse opleiding)

€210

VCA VOL – Opfris

€180

VCA VOL Opfris – Online

€85

Kom nog meer te weten over onze cursussen

Is de VCA opleiding toch niet helemaal wat u zoekt? Neem dan zeker contact met ons op en we helpen u snel met het vinden van de juiste cursus. U kan ons altijd bellen op het nummer +32 (0)14/56 32 41 of een e-mail sturen naar info@be-consult.be voor meer informatie.