VCA voor hoofdaannemers

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

VCA voor hoofdaannemers wordt steeds vaker verwacht in de werkwereld. De hoofdaannemer wilt namelijk niet alleen samenwerken met medewerkers die op een veilige manier omgaan met toestellen en situaties, maar moet dit zelf ook kunnen. Om er zeker van te zijn dat u van een erkende en kwaliteitsvolle opleiding geniet, kan u steeds terecht bij BE-Consult in Geel.

Heeft u nog vragen over de VCA voor hoofdaannemers?

Het belang van VCA voor hoofdaannemers

Elk project verdient een goed opgeleide en verantwoordelijke hoofdaannemer. Heel wat opdrachtgevers zullen daarom een attest vragen dat bewijst dat u een VCA-cursus hebt gevolgd vooraleer ze u aannemen. Met een VCA voor hoofdaannemers kan u zo aantonen dat u over de nodige kennis beschikt op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Die kennis is niet alleen belangrijk voor uzelf, maar ook voor de andere medewerkers van het project. Wanneer u de opleiding over basisveiligheid volgt, kan u zo ook betere opdrachten binnenhalen. VCA is daardoor een zeer belangrijk certificaat voor hoofdaannemers.

be consult heftruck opleiding

Schrijf u vandaag nog in voor onze opleidingen

Is de VCA voor hoofdaannemers niet wat u zoekt? Dan helpen we u graag verder bij het zoeken van de juiste opleiding voor uw job. Zo hebben we bijvoorbeeld een cursus voor het besturen van een rolbrug. Ook de opleiding hoogwerker bieden we aan bij BE-Consult. Voor al onze diensten kan u ons steeds bellen op het nummer +32 (0)14/56 32 41 of een e-mail sturen naar info@be-consult.be. Neem snel contact met ons op.