VCA VOL-opleiding

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

Wanneer u een VCA VOL-opleiding afrondt, laat u zien dat u de nodige basiskennis bezit over zowel veiligheid, gezondheid als milieu. Dit zijn zeer belangrijke aspecten in een werkomgeving, zeker wanneer u werkt in gevaarlijke situaties. Bij BE-Consult in Geel kan u die opleiding volgen om zo een erkend certificaat te behalen.

Heeft u nog vragen over de VCA VOL-opleiding?

Voor wie is een VCA VOL-opleiding bedoeld?

Bent u een operationeel leidinggevende of zelfstandige ondernemer die voor een aannemer gaat werken? Dan heeft u wellicht een VCA VOL-opleiding nodig. Dat is namelijk een goede aanvulling op de kennis die u heeft opgedaan tijdens de basis VCA-cursus. Het afronden van die basisopleiding is een vereiste om aan de VCA VOL-opleiding deel te nemen. Dankzij de gespecialiseerde cursus leert u omgaan met gevaarlijke stoffen en wordt u zich meer bewust van gezond werken. Die kennis is niet alleen belangrijk voor uzelf, maar ook voor diegene aan wie u leidinggeeft. Om zeker te zijn dat u de leerstof goed hebt begrepen, volgt er steeds een VCA-examen. Dat geldt ook voor de andere opleidingen, zoals de VCA-opleiding voor hoofdaannemers.

be consult heftruck opleiding

Ontdek al onze diensten

Als u al eerder een VCA VOL-opleiding volgde en op zoek bent naar meer, kan u een kijkje nemen tussen onze andere diensten en cursussen. Zo hebben we bijvoorbeeld een opleiding heftruck, die u de nodige basistechnieken aanleert. Een heel andere dienst is dan weer het betreden van besloten ruimtes. Bel ons op het nummer +32 (0)14/56 32 41 of stuur een e-mail naar info@be-consult.be als u hier meer over wilt weten.