VCA-schaarlift

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

Onze opleiding VCA-schaarlift voldoet aan de regels en richtlijnen rond veiligheid en risico’s. Vooraleer u zelf aan de slag kan gaan met de machine, verwachten heel wat opdrachtgevers een erkend attest. Bij BE-Consult in Geel bieden we daarom een kwaliteitsvolle cursus aan.

Heeft u nog vragen over de verreiker opleiding?

Opleiding VCA-schaarlift met praktijk en theorie

Tijdens een opleiding VCA-schaarlift leert u niet alleen hoe u dat toestel bedient. We geven ook veel aandacht aan de gevaren en focussen daarom om hier op een veilige manier mee om te gaan. Zo voldoet onze opleiding aan de officiële richtlijnen die over het besturen van een schaarlift bestaan. Met een attest VCA-schaarlift op zak, kan u vijf jaar lang werken met het toestel. Daarna raden we aan om bij ons een opfriscursus te volgen. U kan dan bijvoorbeeld ook kiezen om uw kennis verder uit te breiden door een opleiding hoogwerker te volgen. Bij BE-Consult vindt u zelfs een opleiding verreiker.

be consult heftruck opleiding

Leg vandaag nog het examen af

Wanneer u bij ons een VCA-cursus volgt, komt er altijd een examen op het einde. Dat geldt ook bij de cursus VCA-schaarlift. Als u meer informatie wenst over de VCA-examens of al eens een proefexamen wilt bekijken, kan u ons steeds contacteren. Bel ons vandaag nog op het nummer +32 (0)14/56 32 41 of stuur een e-mail naar info@be-consult.be.