VCA-attest behalen

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

Hoewel het niet verplicht is om een VCA-attest te behalen, eisen werkgevers dat steeds vaker. Het is daarom interessant om een basisopleiding of zelfs een uitbreiding hierop te volgen bij BE-Consult in Geel. Op die manier bent u zich ook beter bewust van de mogelijke gevaren op het werk en hoe u die kan vermijden. Behaal vandaag nog uw VCA-certificaat!

Heeft u nog vragen over de heftruck opleiding?

Hoe kan u bij ons een VCA-attest behalen?

VCA, ook wel bekend als de VGM Checklist voor Aannemers, wordt ondertussen in heel wat verschillende industrietakken gebruikt. Ook als u in de bouw of bij technische diensten werkt, vragen opdrachtgevers naar een VCA-certificaat. Het behalen van een VCA-attest is zo heel belangrijk geworden. Wij bieden daarom verschillende opleidingen aan om het VCA-certificaat te krijgen. Eerst en vooral is er natuurlijk de basis VCA-cursus, waarin de belangrijkste theorie aan bod komt over veilig werken. Die kan u volgen in meerdere talen, zoals Arabisch, Engels, Pools en Roemeens. Wanneer u niet langs kan komen bij ons opleidingscentrum, is het eveneens mogelijk om het VCA-attest online te behalen. Ook de VCA VOL-opleiding bieden we online aan. Die cursus is bedoeld voor leidinggevenden van gecertificeerde bedrijven. Vooraleer u het VCA-certificaat hiervoor ontvangt, volgt u een opleiding van twee dagen.

be consult heftruck opleiding

Contacteer ons over de verschillende attesten

Als u in de bouw wilt werken, is het in sommige gevallen nodig om nog andere certificaten te behalen naast het VCA-attest. We bieden daarom verschillende cursussen aan, zoals de opleiding voor een hoogwerker. Op die manier leert u omgaan met allerlei machines. Neem zeker snel een kijkje naar de opleiding rolbrug en ga snel zelf aan de slag. Bij vragen over het VCA-certificaat of de opleidingen kan u ons steeds contacteren. Dit kan door te bellen naar het nummer +32 (0)14/56 32 41 of door een e-mail te sturen naar info@be-consult.be.