Opleidingen & examens

Resultaat 1–12 van de 49 resultaten wordt getoond

Aanslaan van lasten + Rolbrugbedienaar – IS-006 en IS-011 mogelijk (ervaren)

Veilig en efficiënt leren lasten aan te slaan en uit te wijzen. Voor werken in risicovolle omgeving is een IS-toetsing verplicht. Deze opleiding is in het Nederlands.

 195,00 295,00

Asbest eenvoudige handelingen

De werkgever is verplicht een passende opleiding te verschaffen aan alle werknemers die aan de risico’s van asbest worden blootgesteld. Deze opleiding is in het Nederlands.

 180,00

Asbest eenvoudige handelingen – Online

De werkgever is verplicht een passende opleiding te verschaffen aan alle werknemers die aan de risico’s van asbest worden blootgesteld. Deze opleiding is online en in het Nederlands.

 180,00

Asbest eenvoudige handelingen – Pools

De werkgever is verplicht een passende opleiding te verschaffen aan alle werknemers die aan de risico’s van asbest worden blootgesteld. Deze opleiding is in het Pools.

 230,00 290,00
Prijs afhankelijk van locatie.

Asbest eenvoudige handelingen – Roemeens

De werkgever is verplicht een passende opleiding te verschaffen aan alle werknemers die aan de risico’s van asbest worden blootgesteld. Deze opleiding is in het Roemeens.

 230,00

BA4 gewaarschuwde personen

Medewerkers die mogelijk in aanraking komen met de risico’s van elektrische installaties, maar er niet of amper zelf aan werken, hebben het attest BA4 nodig. Deze opleiding is in het Nederlands.

 180,00

BA4 gewaarschuwde personen – Online

Medewerkers die mogelijk in aanraking komen met de risico’s van elektrische installaties, maar er niet of amper zelf aan werken, hebben het attest BA4 nodig. Deze opleiding is online en in het Nederlands.

 180,00

BA4 voor niet-elektrisch geschoolden

Medewerkers die mogelijk in aanraking komen met de risico’s van elektrische installaties, maar er niet of amper zelf aan werken, hebben het attest BA4 nodig. Voor deze training is geen voorkennis nodig. Deze opleiding is in het Nederlands.

 180,00

BA5 vakbekwame personen

Medewerkers die zelf aan of met elektrische installaties werken, moeten over het attest BA5 beschikken. Deze opleiding is in het Nederlands.

 180,00

BA5 vakbekwame personen – Online

Medewerkers die zelf aan of met elektrische installaties werken, moeten over het attest BA5 beschikken. Deze opleiding is online en in het Nederlands.

 180,00

Betreder besloten ruimte

Betredingen mogen alleen uitgevoerd worden door personen die de daartoe gepaste opleiding en training hebben gekregen. Deze opleiding is in het Nederlands.

 195,00

Betreder besloten ruimte – Aquafin

Partners van Aquafin, die bij de uitvoering van hun taak een Aquafin-infrastructuur moeten betreden, zijn verplicht een opleiding te volgen. Tijdens de opleiding leer je op een veilige en efficiënte manier riolen en waterzuiveringsinstallaties betreden. Deze opleiding is in het Nederlands.

 195,00