Opleiding verreiker

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

Wanneer u een opleiding voor een verreiker volgt bij ons, kan u zonder problemen zware lasten verplaatsen. Vaak worden die toestellen buiten gebruikt op moeilijk begaanbare grond. Vooraleer u hiermee mag rondrijden, heeft u wel een attest nodig. Dat kan u behalen bij ons opleidingscentrum BE-Consult in Geel.

Heeft u nog vragen over de verreiker opleiding?

De toelatingsvoorwaarden voor een opleiding verreiker

Net als bij onze andere opleidingen, zoals de cursus heftruck, zijn er enkele toelatingsvoorwaarden. Zo moet u bijvoorbeeld de taal van de opleiding kennen, wat in het geval van de cursus verreiker Nederlands is. Daarnaast moet u ook medisch goedgekeurd zijn. Aangezien er naast theorie ook praktijk aangeboden wordt tijdens de cursus, is het belangrijk om beschermingsmiddelen te dragen. Veiligheid is zeer belangrijk bij BE-Consult. We bieden dan ook niet voor niets veiligheidscoördinatie aan als een van onze andere diensten. Aangezien de opleiding bedoeld is voor ervaren bestuurders van een verreiker, verwachten we ook het eerder behaalde attest.

be consult heftruck opleiding

Schrijf u in voor de volgende opleiding

Wij organiseren deze cursussen op regelmatige basis. Schrijf u daarom snel in voor onze opleiding verreiker of ga op zoek naar de andere mogelijkheden, zoals onze VCA-cursus. Wij bieden bijvoorbeeld ook een opleiding VCA-schaarlift aan. Als u niet zeker bent welke optie bij uw niveau past, kan u ons bereiken op het telefoonnummer +32 (0)14/56 32 41 of door een e-mail te sturen naar info@be-consult.be.