Opleiding rolbrug

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

Tijdens onze speciale opleiding leert u om zelf een rolbrug te bedienen. Aangezien het van groot belang is dat dit op een veilige manier gebeurt, heeft u hiervoor namelijk een attest nodig. Bij BE-Consult behaalt u dat attest zonder problemen. Onze ervaren lesgevers beantwoorden met veel plezier alle vragen die u tijdens de cursus heeft.

Heeft u nog vragen over de rolbrug opleiding?

Wat leert u tijdens een opleiding rolbrug?

Eerst en vooral overlopen we samen de theorie. U krijgt hiervoor een handboek met alle informatie, zodat u later altijd terug kan kijken als u niet zeker bent. Dat onderdeel van de opleiding rolbrug duurt vier uur. Daarna volgt nog eens vier uur voor de praktijk. Net als bij de andere machines, zoals de cursus hoogwerker, draagt u hiervoor het best persoonlijke beschermingsmiddelen. Veiligheid is steeds onze hoogste prioriteit. Wanneer u werkt met een rolbrug, slaat u lasten aan en transporteert u die over de gehele ruimte dankzij de grote beweegbaarheid van een rolbrug. Naast onze opleiding rolbrug, bieden we ook voor het aanslaan van lasten een opleiding aan. Bij BE-Consult in Geel hebben we zelfs een combi-opleiding voor rolbrugbediening en het aanslaan van lasten ter beschikking.

be consult heftruck opleiding

Ontdek ons volledige aanbod

Wilt u nog meer kennis opdoen over machines en veiligheid? Bekijk dan snel al onze opleidingen, zoals de reachtruck cursus. Ons opleidingscentrum biedt zelfs de VCA-cursus in verschillende talen aan. Vraag zeker meer informatie door te bellen naar het nummer +32 (0)14/56 32 41 of door een e-mail te sturen naar info@be-consult.be.