Opleiding reachtruck

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

Bij BE-Consult in Geel bieden we een uitgebreide opleiding aan voor het besturen van een reachtruck. Die machine kan u binnen in het magazijn gebruiken voor het verplaatsen en tillen van allerlei ladingen. Onze ervaren lesgevers geven u niet alleen de nodige theorie, maar tijdens de opleiding gaat u ook zelf aan de slag met de reachtruck.

Heeft u nog vragen over de reachtruck opleiding?

Opleiding inclusief examen voor een reachtruck

Wanneer u de basis van een heftruck al onder de knie hebt, kan u ervoor kiezen om uw kennis uit te breiden door een opleiding voor een reachtruck te volgen. Dat kan u doen in combinatie met de opleiding voor een heftruck en een stapelaar. Die combi-cursus is bedoeld voor mensen die ervaring hebben in het besturen van deze machines. Na afloop van de les, die acht uur duurt en zowel theorie als praktijk behandelt, legt u een examen af. Wanneer u dat tot een goed einde brengt, krijgt u een attest opgestuurd. Zo kan u vijf jaar lang met de gekozen toestellen rijden. Daarna raden we aan om een opfriscursus te volgen om opnieuw een attest te behalen.

Contacteer ons voor alle cursussen

Vooraleer u langskomt voor de opleiding reachtruck, is het misschien handig om nog een VCA-cursus te volgen. Tegenwoordig eisen heel wat opdrachtgevers namelijk een VCA-attest. Neem daarom zeker eens een kijkje tussen al onze diensten en ontdek nog veel meer, zoals onze opleiding voor eenvoudige asbestbehandelingen. U kan ons hiervoor ook bellen op het nummer +32 (0)14/56 32 41 of een e-mail sturen naar info@be-consult.be.