Opleiding reachtruck

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

Bij BE-Consult in Geel bieden we een uitgebreide opleiding aan voor het besturen van een reachtruck. Die machine kan u binnen in het magazijn gebruiken voor het verplaatsen en tillen van allerlei ladingen. Onze ervaren lesgevers geven u niet alleen de nodige theorie, maar tijdens de opleiding gaat u ook zelf aan de slag met de reachtruck.

Heeft u nog vragen over de reachtruck opleiding?

Opleiding inclusief examen voor een reachtruck

Wanneer u de basis van een heftruck al onder de knie hebt, kan u ervoor kiezen om uw kennis uit te breiden door een opleiding voor een reachtruck te volgen. Dat kan u doen in combinatie met de opleiding voor een heftruck en een stapelaar. Die combi-cursus is bedoeld voor mensen die ervaring hebben in het besturen van deze machines. Na afloop van de les, die acht uur duurt en zowel theorie als praktijk behandelt, legt u een examen af. Wanneer u dat tot een goed einde brengt, krijgt u een attest opgestuurd. Zo kan u vijf jaar lang met de gekozen toestellen rijden. Daarna raden we aan om een opfriscursus te volgen om opnieuw een attest te behalen.

be consult heftruck opleiding

Contacteer ons voor alle cursussen

Vooraleer u langskomt voor de opleiding reachtruck, is het misschien handig om nog een VCA-cursus te volgen. Tegenwoordig eisen heel wat opdrachtgevers namelijk een VCA-attest. Neem daarom zeker eens een kijkje tussen al onze diensten en ontdek nog veel meer, zoals onze opleiding voor eenvoudige asbestbehandelingen. U kan ons hiervoor ook bellen op het nummer +32 (0)14/56 32 41 of een e-mail sturen naar info@be-consult.be.