Opleiding heftruck

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

Bij BE-Consult vindt u altijd een opleiding voor het besturen van een heftruck op uw niveau. Wilt u zelf graag met een heftruck in een magazijn werken? Of wilt u als ervaren bestuurder beter overweg kunnen met een heftruck in kleine ruimtes? Dankzij onze opleiding in Geel breidt u uw kennis snel uit.

Heeft u nog vragen over de heftruck opleiding?

Een opleiding heftruck van één of twee dagen

Kiest u voor onze basiscursus voor heftrucks? Dan duurt de opleiding twee dagen en krijgt u zowel theorie als praktijk aangeboden. Die opleiding voor een heftruck is voornamelijk bedoeld voor beginners. Als ervaren medewerker die reeds de basis onder de knie heeft, kan u bij BE-Consult dan weer kiezen voor een moeilijkere opleiding van een dag. Daarin focussen we op het stapelen in hoogte en het rijden in beperkte ruimtes. Ook het laden en lossen in de omgeving van andere installaties of personen komt aan bod tijdens de cursus. Na afloop van onze opleiding, legt u een examen af en ontvangt u een attest. Zowel het heftruckattest van de basiscursus, als die van de opleiding voor ervaren bestuurders is maar liefst vijf jaar geldig.

be consult heftruck opleiding

Ontdek al onze cursussen

Als u met verschillende toestellen aan de slag wilt gaan, kan u naast onze opleiding heftruck ook kiezen voor combi-opleidingen. Daarnaast bieden we ook een VCA-cursus aan. Na het examen van die opleiding sturen wij u een VCA-attest op. Voor meer informatie belt u naar het nummer +32 (0)14/56 32 41 of een e-mail sturen naar info@be-consult.be. Neem snel contact met ons op.