Opleiding heftruck basis

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

Als werkgever is het belangrijk en zelfs wettelijk verplicht om een opleiding heftruck te voorzien om de basis te leren. U zal hiervoor zelf dus ook een attest moeten voorleggen. Dat attest kan u behalen bij BE-Consult in Geel. Op die manier kan u zelf beter de gevaren inschatten die komen bij het besturen van een heftruck.

Heeft u nog vragen over de heftruck opleiding?

Onze tweedaagse opleiding heftruck basis

Veiligheid is van groot belang als u in een magazijn werkt. Onze verschillende opleidingen, zoals de VCA-cursus, geven u daarom de kennis die u nodig heeft. Wanneer u als heftruckbestuurder dagelijks goederen laadt en lost in een bedrijf, is het verplicht om over een attest te beschikken. Onze opleiding voor het besturen van een heftruck leert u de nodige basis. Het draait hierbij niet alleen om de technische aspecten, maar ook de praktische. Onze basisopleiding over heftrucks duurt daarom twee dagen met telkens acht uur les en op het einde volgt een examen. Wanneer u voor het examen van onze heftruckopleiding slaagt, sturen wij u een attest op. Dat heftruckattest is tot vijf jaar na onze heftruck opleiding basis geldig.

be consult heftruck opleiding

Schrijf u in voor onze opleiding

Wilt u de basis leren over het besturen van een heftruck in onze opleiding? Wacht dan niet langer en schrijf u snel in. Als u toch eerst meer informatie wenst of als u een andere cursus zoekt, zoals onze opleiding over basisveiligheid, neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het nummer +32 (0)14/56 32 41 of door een e-mail te sturen naar info@be-consult.be.