Opleiding basisveiligheid

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

Het volgen van een opleiding basisveiligheid is van groot belang om op een veilige manier aan het werk te gaan. Bij BE-Consult in Geel bieden we daarom verschillende opleidingen aan. Die kan u zowel online als op locatie volgen. Op die manier krijgt u als operationele medewerker een beter veiligheidsbewustzijn tijdens het werk.

Heeft u nog vragen over de basisveiligheid opleiding?

Hoe verloopt een opleiding basisveiligheid?

Voor de basisopleiding leert u gedurende acht uur de belangrijkste theorie. Op het einde van de VCA-cursus legt u een examen af. Wanneer u slaagt voor de opleiding over basisveiligheid, krijgt u snel het VCA-attest in de bus. Als u op voorhand al eens wilt testen hoe goed u de leerstof kent, dan hebben we ook een proefexamen ter beschikking. Bij BE-Consult kan u voor allerlei verschillende diensten terecht. Wij bieden naast onze opleiding over basisveiligheid bijvoorbeeld ook VCA-begeleidingen aan. We helpen u met het opstellen van de certificatieaanvraag zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken.

be consult heftruck opleiding

Ontdek nog meer veiligheidscursussen

Heeft u al een opleiding basisveiligheid gevolgd en heeft u interesse om nog meer kennis hierover op te doen? Dan hebben wij ook een VCA VOL-opleiding in ons aanbod. U kan daarnaast ook bij ons terecht voor VCA voor hoofdaannemers. Schrijf u voor deze cursussen in of vraag meer informatie door te bellen naar het nummer +32 (0)14/56 32 41 of door een e-mail te sturen naar info@be-consult.be. We helpen u graag verder bij eventuele vragen.