Wij zijn van 25/12/2023 t.e.m. 07/01/2024 gesloten.
Ook op 22/12 zijn we niet aanwezig wegens inzet bouwverlof/teambuilding.

Opleiding asbest eenvoudige handelingen

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

Bij BE-Consult richten we regelmatig een opleiding in over asbest en eenvoudige handelingen om dit te verwijderen. U mag dat namelijk niet zomaar zelf doen aangezien het gaat om zeer gevaarlijke stoffen. Onze lesgevers hebben al heel wat jaren ervaring en beantwoorden met veel plezier al uw vragen.

Heeft u nog vragen over de asbest handelingen opleiding?

Hoe ziet een opleiding asbest eenvoudige handelingen eruit?

In tegenstelling tot onze opleiding hoogwerker, bestaat deze opleiding over eenvoudige handelingen met asbest uit één onderdeel. Gedurende acht uur krijgt u uitleg over de belangrijkste theorie. Praktijk komt tijdens de cursus niet aan bod. Wanneer u slaagt voor het examen van de opleiding, ontvangt u een attest dat een jaar geldig is. Na dat jaar is het verplicht om opnieuw bijscholing te volgen. Op die manier frist u niet alleen uw kennis op, maar leert u tijdens de opleiding ook heel wat nieuwe manieren om op een veilige manier de eenvoudige handelingen met asbest uit te voeren. Zoekt u eerder iemand om een asbestanalyse bij u thuis uit te voeren? Of heeft u vragen over hoe een asbestinventarisatie werkt? Ook dan bent u bij BE-Consult in Geel welkom.

be consult heftruck opleiding

Kom nog meer te weten over onze cursussen

Is de opleiding asbest eenvoudige handelingen toch niet helemaal wat u zoekt? Neem dan zeker contact met ons op en we helpen u snel met het vinden van de juiste cursus. Zo hebben we bijvoorbeeld de bekende VCA-cursus die zeker niet kan ontbreken in ons aanbod. Ook de opleiding aanslaan van lasten bieden we regelmatig aan. U kan ons altijd bellen op het nummer +32 (0)14/56 32 41 of een e-mail sturen naar info@be-consult.be voor meer informatie.