Opleiding aanslaan van lasten

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

Tijdens onze opleiding aanslaan van lasten leert u werken met een rolbrug en hoe u op een efficiënte manier lasten hiermee kan transporteren. Dat verwacht namelijk heel wat precisie en kennis om op een veilige manier alles op te hijsen en te verplaatsen. Bij BE-Consult staan er daarom verschillende ervaren lesgevers voor u klaar in Geel.

Heeft u nog vragen over de aanslaan van lasten opleiding?

Hoe ziet een opleiding aanslaan van lasten eruit?

De opleiding aanslaan van lasten wordt steeds gecombineerd met de opleiding voor rolbrugbedienaar. De twee taken worden vaak namelijk door dezelfde persoon uitgevoerd. We verwachten dat u reeds ervaring hebt en medisch goedgekeurd bent om de veiligheidsfuncties uit te voeren. Onze opleiding duurt in totaal acht uur, waarvan vier uur theorie en de andere vier uur praktijk. Op die manier geniet u van een totaalpakket waar u het meeste uit leert. Op het einde van de opleiding leg u, net zoals bij onze VCA-cursus, een examen af over het aanslaan van lasten met een rolbrug. Wanneer u slaagt, sturen we het attest op naar uw huis.

be consult heftruck opleiding

Bekijk al onze opleidingen

Wilt u nog meer kennis opdoen over het besturen van machines? Schrijf u dan niet alleen in voor de opleiding aanslaan van lasten, maar neem ook een kijkje naar onze cursus heftruck. Voor wie een opdracht in Aquafin moet uitvoeren, hebben we zelfs de opleiding betreden van besloten ruimte ter beschikking. Voor meer informatie over de opties kan u ons bellen op het nummer +32 (0)14/56 32 41 of een e-mail sturen naar info@be-consult.be.