Voor altijd in ons hart ♥

Lieve, lieve Bavo, is dit echt al 1 jaar?

We missen je, we missen alles. Jouw telefoontjes als je onderweg was van de ene inventaris naar de andere om te vragen of het hier ook zo hard aan regenen was. Om dan altijd af te sluiten met ‘en euh, nog iets speciaals?’. We missen onze Kerstman, onze Sinterklaas, onze Paashaas, want er kon geen enkele ‘speciale’ dag passeren zonder dat jij een attentie voor ons had klaarstaan.

We hebben ons vaak afgevraagd hoe je dat toch deed met ons. Die kakelende kippen onder jouw dak. Tijdens middagpauzes moest je soms de gekste dingen horen, en toch luisterde je altijd mee en bleef je gezellig bij ons zitten. Wij voelen ons hier echt thuis en daar heeft Bavo voor gezorgd. Stiekem hadden we eigenlijk ons koosnaampje ‘Bavi’ voor jou. Zo stiekem was dat niet, want we hebben ons allemaal al wel eens versproken. Of je had het niet door, of je liet het gewoon toe, welke van de 2 het ook was, jij was onze Bavi ♥

"Tu vas nous manquer." In het Frans zeggen ze niet 'we zullen je missen' maar spreken ze letterlijk over 'ontbreken' en dat is het Bavo. 
We missen je niet alleen, er ontbreekt altijd een stukje.

We doen verder voor jou, blijven strijden voor jouw droom.