Plotse overlijden van Bavo Bakelants

Met grote verslagenheid melden wij U het plotseling overlijden van Bavo Bakelants, die afgelopen donderdag 15.04.2021 overleden is. Bavo is de grondlegger en zaakvoerder van BE-Consult. Hij was de bezieler van alle activiteiten binnen deze organisatie.
Verdrietig, maar vooral heel dankbaar zijn wij voor alle jaren dat wij met hem hebben kunnen samenwerken. Zijn optimisme en vriendelijkheid waren altijd een bron van energie en deze gebruiken wij om Bavo’s levenswerk verder te zetten.

Alle activiteiten zullen verder gezet worden door het BE-Consult team.
De familie, in vertegenwoordiging van enkele afgevaardigden, houdt in deze fase toezicht op de dagelijkse werking en opvolging.

Voor directe contacten kan U steeds terecht bij de operationele verantwoordelijken:

Team BE-Consult

Asbest-/ sloop-/werfcoördinatie: Veronique Hermans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) + Christine Goorts (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Administratie/facturatie: Tanne Mentens i.o.v. Marijke Cleiren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Planning opleidingen: Jitse Verlooy (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Praktische organisatie opleidingen: Rudi Vanderhenst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wij zijn telefonisch bereikbaar op onderstaande telefoonnummers:
Facturatie: 014/56.32.47
Opleidingen: 014/56.32.42 + 014/56.32.46
Asbest: 014/56.32.43 + 014/56.32.48 + 014/56.32.49