Veiligheid & advies

Veiligheid & advies

Het BE-Consult team beschikt over een ruime ervaring in de diverse aspecten van de veiligheid. Onze activiteiten hierin zijn: veiligheidscoördinatie bij tijdelijke en mobiele werkplaatsen, veiligheidsbegeleiding, veiligheidsopleidingen en examens VCA als erkend examencentrum.

Lees meer...
Asbest & Milieu

Asbest & Milieu

BE-consult kan voor u de verschillende types milieuvergunningen coördineren en uitvoeren, waaronder bijvoorbeeld verzorgen van de aanvraag, het voeren van overleg met gemeente en ondersteunen van de invoering van de voorschriften.

Lees meer...
Opleidingen & examens

Opleidingen & examens

BE-Consult bvba is een erkend opleidingscentrum op het vlak van veiligheid, welzijn en milieu. Wij bieden u hierin een aantal kwaliteitsvolle diensten aan. De opleidingen worden gegeven in ons opleidingscentrum te Geel of in uw bedrijf.

Maatwerk is eveneens mogelijk.

Lees meer...

Nieuws

KMO-portefeuille vlotter gebruiken

Wist je dat door toevoeging van het mailadres bij de KBO de registratieprocedure voor de kmo-portefeuille versneld kan worden? Hieronder een tip waardoor u heel wat tijd kan besparen:

Staat het mailadres van jouw onderneming geregistreerd bij de KBO (Kruispuntbank voor ondernemingen)?

  • Neen? Dan wordt de activatielink voor de kmo-portefeuille per post verstuurd.
  • Ja? Super! Dan wordt de activatielink voor de kmo-portefeuille naar dit mailadres verstuurd. Zo kan jouw klant zich sneller registreren.

U kan dit hier controleren en eventueel het mailadres toevoegen. Een toegevoegd mailadres wordt pas de volgende dag actief.

Opgelet: dit is een beveiligde verbinding en aanmelden gaat enkel via eID en kaartlezer of federaal token.