Heftruckattest

  • Cursus in meerdere talen
  • Erkende attesten
  • Online en op locatie

Heeft u een heftruckattest nodig voor uw werk? Dan behaalt u dat zonder problemen bij BE-Consult in Geel. Wij voorzien een uitgebreide opleiding waarna u uw heftruckdiploma ontvangt. De cursus wordt gegeven door ervaren lesgevers en bieden we aan in verschillende talen. Zo behaalt u voor u het weet uw heftruckrijbewijs!

Heeft u nog vragen over de heftruckattest?

Het belang van een heftruckattest

Een heftruckdiploma op zak hebben, is zeer belangrijk als u op zoek bent naar een job waarbij u dagelijks met dit toestel moet rijden. U dient namelijk niet alleen weten hoe u met een heftruck rijdt voor het behalen van een heftruckattest, maar u moet dit ook op een veilige manier kunnen doen. U bent niet alleen verantwoordelijk voor uzelf, maar ook voor de veiligheid van de andere medewerkers op de bouwwerf of in het magazijn. Met een heftruckattest toont u aan dat u zich bewust bent van de mogelijke gevaren die hierbij komen kijken. Vooraleer u dit heftruckrijbewijs krijgt, volgt u het best een opleiding heftruck bij BE-Consult.

Hoe ziet een opleiding eruit?

Een cursus voor het behalen van een heftruckdiploma bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zal u zowel leren over de theoretische aspecten als zelf aan de slag mogen gaan met een heftruck. Op het einde legt u een examen af om uw heftruckattest te krijgen. Dat heftruckrijbewijs sturen we nadien naar u op. Het blijft maar liefst vijf jaar geldig. Wij geven u eerst en vooral de nodige theorie over heftrucks en de gevaren op de werkplaats. Tijdens de basisopleiding heftruck focussen we op de meest belangrijke aspecten om het heftruckrijbewijs te halen, terwijl we bij de uitbreidingsopleiding voor gevorderden natuurlijk nog verder gaan. Zo leggen we uit hoe u in een kleine ruimte kan manoeuvreren of zware lasten veilig kan tillen. Na beide cursussen ontvangt u een heftruckdiploma. Wanneer u nog meer wilt focussen op veiligheid en gezondheid, kan u eveneens een VCA-cursus volgen. Zo heeft u binnenkort niet alleen een heftruckattest, maar ook een VCA-diploma.

be consult heftruck opleiding

Schrijf u in voor de opleiding naar keuze

Bent u geïnteresseerd om een heftruckrijbewijs te behalen? Wacht dan niet langer en schrijf u snel in voor onze opleiding en krijg een heftruckdiploma. Wij bieden verschillende cursussen aan bij BE-Consult waaruit u kan kiezen. Als u niet zeker bent welke opleiding bij uw niveau past, helpen we u graag verder. We geven u ook alle uitleg over het examen dat u moet afleggen voor dit heftruckattest. Stel ons al uw vragen door te bellen naar het nummer +32 (0)14/56 32 41 of door een e-mail te sturen naar info@be-consult.be.